Google internet üzerindeki en etkili reklam aracıdır.

Google üzerinde 200 milyon arama yapılmaktadır. Bu nasıl bir potansiyel hiç düşündün mü?

Google Aracılığı ile Her gün yüzbinlerce ürün alıcılara ulaşmakta. Bu ne kadar büyük bir para kaynağı farkında mısın?

Google Kazançları Kitabıyla kazanan çok !Tıkla kanıtlarıyla birlikte kendi gözlerinle gör!

Google Kazançları Kitabıyla kazanan çok !Tıkla kanıtlarıyla birlikte kendi gözlerinle gör!
TIKLA VE KAZAN

Hergün sizin gibi binlerce insan bu sorunun cevabını arıyor.

Kimisi ek gelir sağlamak amacıyla, kimisi ise internetin sunduğu imkanlarını değerlendirmek için internetten para kazanma yollarını araştırıyor.
Google Kazançları kitabı sizlere sermayesiz kendi işini kurmak isteyenler için inanılmaz fırsatlar sunuyor.
ADSENSE
İnternetten para kazanmanın birçok yolu var.Bunlardan bir diğeride Adesense.Evet Bilindiği gibi adsense google'ın reklam servisidir.Adsense üye olduktan sonra sitenizde yer alan reklamalar sayesinde para kazanıyorsunuz.İşe bir blog sitesi yapmakla başlayabilirsiniz.Bunun için en iyi yol Blooger.com adresinden yararlanmaktır.
1- Evet başlangıç aşamasında önce kendinize bir konu seçin bu konuyu seçerken hangi konuda daha bilgiliyseniz öğrneğin yemek,araba v.s.. o konuda blog açmak sürekliliği açısından daha faydalı olucaktır.
2-Blog sitenizi tasarlayın ve çalışır hale getirin.
3-Blog sitenizin içeriğini düzenleyelim.
4-Anahtar kelilemelerimizi tespit edelim.Biraz mantık yürütmek biraz araştırma yapmak ve de çok dikkatli olmak bu ilk adımda bizim için gerekli olanlardır.Bu noktada sık kullanılanlarınıza eklemenizi şiddetle tavsiye ettiğim bir adres bulunuyor. Google Adwords: Keywords
5-Sitenizin indexlenmesini sağlayın.Sitenizin hızlı indexlenmesi çok önem taşıyor.
6-Hızlı indexlenmesi için Backlink almak gerekir.
7- Sosyal İmleme Siteleri..Bu tip siteler ( delicious, twitter vs.) çok seri şekilde indexlenirler. Siz sitenize eklediğiniz
yazılarınızı hemen ardından bu sosyal imleme sitelerine de eklerseniz sayfalarınızın indexlenme hızını çok daha arttırırsınız.
Geçersiz tıklama ve gözterim yapmaktan kaçının.Tıklama yada gösterim üreten yazılımlar kullanmayın.En önemliside kendi reklamlarınızı asla tıklamayın.

İnterneti Kullanarak Para Kazanmak Mı Artık Mümkün?

Haftada sadece birkaç saatini ayırarak, Dünyanın en güçlü arama motoru Google sayesinde yüksek geliri otomatik olarak kazanabilirsin...

Google Kazançları

Hiç yorum yok: